Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

January 2022

Join us: M Chapter live w/ Dinan

January 21 @ 8:00 pm

Please join the M Chapter for a live webinar with Dinan. The Past, Present and Future of Dinan. Founded in 1979, Dinan is well established as North America’s premiere BMW tuner. Dinan develops, manufactures, and markets a comprehensive line of high-performance products and systems, distributed through a nationwide network of Authorized Dinan Performance Centers that includes select BMW Dealerships and Independent BMW Service/High-Performance facilities. Dinan’s industry-leading warranty program, quality products, and solid engineering have helped to make Dinan an almost…

Find out more »

NCC Winter 2022 Sim Racing Series #7

January 27 @ 7:00 pm - 8:00 pm

NCC BMW CCA Sim Racing Program – 2022 Winter Season Race Format: Tuesday Unofficial Race Format (starting at 8:00 PM EST): 8:00 – 8:20             20 min Open Practice 8:20 – 8:40             20 min Open Qualifying 8:40 – 9:00             20 min Unofficial Race (with AI cars where available)   Wednesday Unofficial Race Format (starting at 8:00 PM EST): 8:00 – 8:30 30 min Open Practice 8:30 – 9:00 30 min Open Qualifying 9:00 – 9:15 15 min Unofficial Race #1 (normal…

Find out more »

DIY @ Craftsman Auto Care

January 30 @ 8:00 am - 5:00 pm
Craftsman Auto Care Merrifield, 2733 Merrilee Drive
Merrifield, VA 22031 United States
+ Google Map
Find out more »

February 2022

NoVA Social

February 1 @ 6:00 pm
Beltway Brewing Company, 22620 Davis Dr #110
Sterling, VA 20164
+ Google Map
Find out more »

NCC Winter 2022 Sim Racing Series #8

February 3 @ 7:00 pm - 8:00 pm

NCC BMW CCA Sim Racing Program – 2022 Winter Season Race Format: Tuesday Unofficial Race Format (starting at 8:00 PM EST): 8:00 – 8:20             20 min Open Practice 8:20 – 8:40             20 min Open Qualifying 8:40 – 9:00             20 min Unofficial Race (with AI cars where available)   Wednesday Unofficial Race Format (starting at 8:00 PM EST): 8:00 – 8:30 30 min Open Practice 8:30 – 9:00 30 min Open Qualifying 9:00 – 9:15 15 min Unofficial Race #1 (normal…

Find out more »
+ Export Events